UW LEVENSVERTELLING

Emotionele gebeurtenissen, zoals het verlies van een dierbare, vraagt om een persoonlijke benadering die recht doet aan het leven en de herinnering. Zo is het mogelijk een digitale rouwkaart of een persoonlijk verhaal te maken. Naast stemacteur ben ik ook al jaren uitvaartbegeleider. Hierbij staat centraal om op empathische wijze mens en boodschap te verbinden. Iets wat ik meeneem in deze mogelijkheid.

Door mij te voorzien van beeld, tekst en/of rouwkaart, komen we samen tot een waardige boodschap die u kunt delen via social media, e-mail, whatsApp, tijdens het afscheid, als levenstestament of bij wijze van dankbetuiging. Kijk en luister hier naar een voorbeeld.

Mocht u liever een mannelijke sprekende stem hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Tarieven

Hierbij geldt een uurtarief van ‚ā¨ 75.

 

Wat houdt dit in

Het aanleveren van een geluid- en/of beeldproductie van ongeveer 2 minuten neemt doorgaans 1 tot 1,5 uur aan tijd in beslag. Hierbij moet u denken aan het bewerken van aangeleverd beeld in combinatie van het inspreken van uw persoonlijke tekst en/of rouwkaart.

 

Uw levensverhaal 

Wanneer u uw een levensverhaal in woord en beeld wilt brengen, kunnen we ook daarin samen werken aan maatwerk. Denkt hierbij bijvoorbeeld aan een levensverhaal voor uzelf of uw nabestaanden. Voor grotere projecten, spreken we een maatwerk-projecttarief af.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven